Crowdfunding voor een uitvaart? 
Haal meteen geld op.

  • Begin een gratis doneeractie voor de uitvaart.
  • Inzamelingactie met tekst en een foto.
  • Binnen 20 seconden doneren.
  • Bekostig de begrafenis met crowdfunding.

Krijg automatisch een melding bij elke nieuwe donatie

Geld voor een uitvaart? Start gratis een crowdfunding

Is een familielid of een kennis overleden? Dan wil je natuurlijk een mooie uitvaart organiseren. Daar is geld voor nodig. De kosten kunnen flink oplopen. Heb je geen bedrag gespaard of dekt de verzekering niet alles? Dan kan het als een verrassing aankomen. Daarom kan het handig zijn om een crowdfundingsactie te starten voor de begrafenis of crematie. Dan weet je zeker dat je alle kosten van de uitvaart dekt.

 

Op ons crowdfundingplatform zijn al meer dan 150+ inzamelingsacties gestart. Begin direct én haal binnen een paar minuten al donaties op.

Donaties ophalen: begin een begrafenis-crowdfunding

Voor elke soort uitvaart
een actie

Je bepaalt zelf hoe de uitvaart eruit ziet en waar je de donaties aan uitgeeft. Op Doneerveilig.nl kun je voor alle doelen een crowdfunding starten. Bijvoorbeeld voor een begrafenis of een crematie.

Krijg meer donaties: plaats tekst of een foto

Het is belangrijk om duidelijk te vermelden wat je nodig hebt voor de uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld geld voor de locatie zijn of het vervoer. Schrijf het met tekst op en voeg eventueel beelden toe.

Plaats een rouwkaart of andere informatie

Op je inzamelingspagina kun je updates plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer een herdenking is. Of plaats eenvoudig een rouwkaart bij je doneeractie. Zo ziet iedereen direct om wie het gaat.

Hoe werkt een doneeractie voor een uitvaart?

Volg de stappen en haal donaties op voor de begrafenis of crematie.

Het starten van een crowdfunding voor een begrafenis of crematie is eenvoudig. Allereerst maak je een gratis account op Doneerveilig. Vervolgens zet je een verhaal neer. In je verhaal geef je aan voor wie de uitvaart is. Dit kan bijvoorbeeld een familielid, kennis of vriend(in) zijn. Geef ook aan hoeveel je ongeveer wilt inzamelen voor de uitvaart.

Maak een gratis account

De doneeractie staat gelijk online. Het is mogelijk om direct donaties op te halen. Zowel binnen Nederland, België als daarbuiten. Dat maakt ons platform ook geliefd. Zorg er wel voor dat je de inzamelingactie actief deelt. Zo raken mensen er bekend mee. Verspreid het bijvoorbeeld via WhatsApp of deel het op Facebook en Instagram.

Deel je inzamelingsactie

Het is goed om donateurs op de hoogte te houden. Bijvoorbeeld na het ophalen van een bepaald bedrag. Geef in een update aan wat je al aangeschaft hebt. Daarnaast is het handig om donateurs te bedanken. Dat kan gemakkelijk op Doneerveilig.nl. Binnen slechts één minuut plaats je een update bij je particuliere crowdfunding. Dit kan met tekst of een foto.

Bedank je donateurs

Direct geld nodig voor de begrafenis of crematie?