Crowdfundingsactie starten?
Haal direct geld op

  • Start gratis een actie en zamel geld in.
  • Je crowdfundingsactie staat direct online.
  • Deel je campagne eenvoudig op social media.
  • Men kan binnen 20 seconden doneren.

Krijg automatisch een melding bij elke nieuwe donatie

Begin direct een crowdfundingsactie

Een crowdfundingsactie is dé ideale manier om geld op te halen. Hiermee kan jij je droom of wens in korte tijd bekostigen. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een rolstoel of het steunen van een familielid. Wil je namens een vereniging, stichting of bedrijf geld inzamelen? Dat kan ook. Bij ons kunnen zowel particulieren als organisaties eenvoudig een gratis crowdfunding starten

 

Je maakt binnen 3 minuten al je eigen crowdfundingspagina en je kunt vervolgens tekst en beelden toevoegen. Al meer dan 130+ crowdfunders gingen je voor op ons populaire platform. 

Waarom ons platform populair is voor inzamelingsacties?

Direct geld ontvangen: binnen 3 minuten online

Binnen 3 minuten maak je jouw eigen actie op ons crowdfunding platform. Vervolgens kun je het direct delen met de buitenwereld. Zo kan je binnen een paar minuten al geld ontvangen. Je ontvangt automatisch een e-mail na elke donatie. Zo blijf je altijd op de hoogte. 

Gemakkelijk delen op social media en WhatsApp

Met onze unieke methode, deel je jouw crowdfundingsactie eenvoudig met familie en vrienden. Op je doneerpagina staan namelijk handige deelknoppen. Binnen één minuut staat je actie op social media of in een WhatsApp-groep. Hiermee zorg je voor een groter bereik.

Voeg tekst, foto's of een filmpje toe aan je crowdfunding

Je krijgt een gratis pagina waar je actie staat. Hier kun je het verhaal vertellen. Bijvoorbeeld dat je geld ophaalt voor een operatie of uitvaart. Om je verhaal te versterken én om meer donaties in te zamelen, kun je ook een foto of filmpje toevoegen. 

Ervaring van crowdfunding-actievoerders

Meer dan 130+ crowdfunders gingen je voor op ons populaire platform.

Als de buurman naar de supermarkt wil of ergens anders heen gaat, is hij afhankelijk van anderen. Hij kan zelf al jaren niet meer autorijden door een ongeval en zit hierdoor in een rolstoel. Daarom zijn we een crowdfunding voor particulieren gestart. Het doel was om een rolstolauto te kopen. We hadden bij wijkcentrum De Ringvaart al geld opgehaald, maar dat was niet genoeg. Vandaar dat we via Doneerveilig de rest hadden ingezameld. De uitbetaling van het geld verliep iedere week netjes.

Romana Buijs

Mijn hond Joeska moest een operatie ondergaan aan zijn oog. We kregen dit te horen van de dierenarts, omdat Joeska een ooglidbeschadiging heeft. Alleen waren wij niet verzekerd voor de operatie, waardoor we alles uit eigen zak moesten betalen helaas. Ik heb toen een crowdfunding voor ons huisdier opgezet. De actie heb ik gedeeld in Facebookgroepen voor dieren en dat leverde gelukkig genoeg giften op. Ik vond vooral fijn dat ik na elke donatie een seintje van jullie kreeg. 

Carmen Versteeg

De zaal bij onze scoutingclub was aan een grote beurt toe, we konden namelijk niet meer met alle kinderen tegelijk activiteiten doen. Daar was de ruimte te klein voor. Aangezien we als vereniging een beperkt budget hebben, zijn we een crowdfundingsactie gestart. Bij ons hielp het vooral dat de actie werd opgepakt door de plaatselijke krant, dit zorgde uiteindelijk voor genoeg geld. Inmiddels is de verbouwing al van start gegaan. Daar zijn ook de kinderen erg blij mee.

Robbert Pieters

Jouw droom waarmaken via crowdfunding?