Over Doneerveilig.nl

Hét platform om jouw droom te realiseren

Het gebrek aan gerichte hulp om geld in te zamelen heeft ons verbaasd. Kijk naar (particuliere) geldschieters; voor een hoog rentepercentage kunnen zij jou geld ter beschikking stellen. Dit moest én kan anders.

(lees ons verhaal hieronder verder)

In deze wereld sta je er niet alleen voor

Wij zijn daar (waar nodig) om elkaar te ondersteunen. Uit die gedachte is Doneerveilig.nl ontstaan. Hét crowdfundingplatform waar jij een campagne kunt maken om jouw dromen en wensen te realiseren. Doneerveilig.nl is er voor iedereen die een geldinzamelactie wil beginnen voor:

  • een wens voor zichzelf;
  • een droom van een ander;
  • een wens voor een organisatie.

Van hindernissen naar een unieke methode voor donaties

Wij hadden een droom. Hier was veel geld voor nodig. In onze zoektocht naar een platform om geld bij elkaar te verzamelen met crowdfunding kwamen wij (de initiatiefnemers) een aantal obstakels tegen:

  • Absurde commisiepercentages dat platformen rekenen (soms wel tot 15%).
  • Weinig donatiemogelijkheden (alleen een overschrijving of creditcard).

Hier stonden onze wenkbrauwen al van overeind. Kortom, voordat we onze eigen inzamelingsactie begonnen, zaten we al tegen een paar hindernissen aan.

Hulp bij het maken van een campagne

Uiteindelijk kozen wij een platform uit. Wij maakten direct een crowdfundingactie, maar toen begon het eigenlijk pas; wij kregen geen duidelijk overzicht van de gegeven donaties.

Daarnaast kregen wij ook ons spaardoel niet bij elkaar. Wij wisten echt niet wat we moesten doen om dit bedrag bij elkaar te verzamelen. Erg jammer! Zeker, omdat we geen hulp kregen vanuit het platform, maar wel een flink percentage voor moesten inleveren.

Dit probleem wat wij ervaren hadden moesten wij omzetten naar een oplossing op dit platform; bij Doneerveilig.nl krijg je een duidelijk overzicht van alle donaties en gratis hulp bij het maken van een campagne.

Eenvoudig geld inzamelen

Uit bovenstaande overwegingen zijn we Doneerveilig.nl gestart. Een crowdfundingplatform waar jij:

  • gemakkelijk jouw eigen doneeractie kunt opzetten in 3 minuten;
  • duidelijk inzicht hebt in je donaties;
  • hulp krijgt bij het opzetten van een campagne, mocht je dit lastig vinden;
  • tussentijdse updates kan plaatsen om donateurs op de hoogte te houden.
Waarom een actie starten bij Doneerveilig.nl?

Automatische melding bij elke donatie

Op Doneerveilig.nl maak jij eenvoudig je eigen crowdfundingcampagne. Zo kan jij je droom of wens realiseren. Bij elke donatie ontvang je automatisch een melding.

Eenvoudig geld ophalen binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten staat je actie online op ons crowdfundingplatform. Begin dan gelijk met geld inzamelen. Met onze hulpmiddelen deel je het gemakkelijk via social media en WhatsApp.

Ontvang meer donaties door je eigen crowdfundingpagina

Op onze website heb je de mogelijkheid om een video toe te voegen, tekst neer te zetten en foto’s te uploaden. Zo maak eenvoudig je eigen crowfundingpagina.