Inzamelingsactie voor 
Turkije of Syrië?

  • Start gratis je inzamelingsactie voor Turkije en Syrië.
  • Doneren kan gemakkelijk binnen 20 seconden.
  • Steun de slachtoffers van de aardbeving.
  • Deel de inzamelingsactie op social media.

Krijg automatisch een melding bij elke nieuwe donatie

Steun Turkije en Syrië met een inzamelingsactie

Op 6 februari vond een zeer zware aardbeving plaats in Turkije, vlakbij de grens van Syrië. Dit heeft duizenden slachtoffers opgeleverd. Er is dringend steun nodig voor de getroffen inwoners. Bijvoorbeeld geld voor kleding, dekens of tenten. Op Doneerveilig.nl start je eenvoudig je eigen inzamelingsactie voor Turkije en Syrië.

 

Wil je geld doneren aan één van de acties? Dat kan ook. Dit doe je eenvoudig binnen 20 seconden. Al meer dan 120+ donateurs gingen je voor op onze website.

Steun de slachtoffers: start een doneeractie

Haal donaties voor hulporganisaties

Veel hulporganisaties zetten zich in voor de slachtoffers uit Turkije en Syrië. Denk bijvoorbeeld aan het Rode Kruis, Mediar en Artsen Zonder Grenzen. Haal zoveel mogelijk donaties op en schenk het geld aan de hulpinstanties.

Steun direct familieleden of kennissen

Heb je familieleden wonen in het getroffen Turkse of Syrische gebied? Haal dan nu donaties op. Je kunt de inzamelingsactie eenvoudig verspreiden in bijvoorbeeld Facebook-groepen of Instagram. Binnen 3 minuten staat je doneeractie online!

Geld voor lokale winkels: heropbouw

Veel winkels zijn ook getroffen door de aardbeving. Gebouwen zijn ingestort en ondernemers zijn hun voorraad kwijt. Ken jij een ondernemer uit het gebied en wil je hulp bieden? Start een doneeractie! Zo haal je binnen een paar minuten al donaties op.

Hoe begin je een inzamelingsactie?

Bekijk de stappen en maak je eigen actie.

Je kunt op ieder moment van de dag een actie starten. Het opzetten hiervan is gratis. Je kunt direct een account aanmaken en beginnen. Vul je naam en e-mailadres in. Vervolgens wordt er meteen een account voor je aangemaakt en kun je een inzamelingsactie starten. Het maken van een account duurt 20 seconden.

Maak een account

Na het aanmaken van je account, kun je direct je inzamelingsactie vormgeven voor de slachtoffers van de aardbeving. Vertel duidelijk je verhaal èn voor welk doel je in Turkije geld ophaalt. Bijvoorbeeld voor eten, kleding, heropbouw of onderdak. Hierdoor weten donateurs waar het geld aan wordt besteed.

Verhaal van je inzamelingsactie

Staat je crowdfunding online? Verspreid het dan met de buitenwereld. Zo weten meer mensen van je actie af en kunnen de donaties binnenkomen. Deel het bijvoorbeeld op Instagram (Stories), Facebook, Snapchat en WhatsApp. Op je actiepagina staan deelknoppen. Hierdoor kan je het makkelijk verder verspreiden.

Je crowdfunding delen

Wil jij ook geld inzamelen voor Turkije of Syrië?