Crowdfunding voor 
dieren starten?

  • Start je gratis crowdfunding voor (huis)dieren.
  • Al binnen 3 minuten geld ophalen.
  • Makkelijk verspreiden via WhatsApp.
  • Meteen inzicht in jouw donaties.

Krijg automatisch een melding bij elke nieuwe donatie

Geld inzamelen: van huisdieren tot hondenasielen

Jouw huisdier of die van een kennis heeft hulp nodig. Bijvoorbeeld voor een behandeling bij de dierenarts. De kosten kunnen flink oplopen. Dit betekent dat je soms de operatie van je dier niet kunt betalen. Daarom kun je via Doneerveilig.nl een crowdfundingsactie starten. Dan verzamel je al binnen 3 minuten geld voor je huisdier. Wil je donaties ophalen voor een ander dierendoel? Bijvoorbeeld voor een hulphond, kattenopvang, boerderij of een paardenmanege? Ook dan kun je een actie starten.

Voordelen van een dieren-crowdfunding

Voor ieder dier haal je direct donaties op

Je start hier voor ieder dier een crowdfunding. Zo haal je donaties op voor bijvoorbeeld een (hulp)hond die medicijnen nodig heeft of een kattenopvang in nood.

Binnen 3 minuten je eigen dierenpagina

Je maakt binnen 3 minuten je gratis inzamelingsactie. Op je dierenpagina kun je foto’s, tekst en een video plaatsen. Zo maak je jouw actie persoonlijker. Dit zorgt voor meer donaties.

Eenvoudig delen op social media en WhatsApp

Je actie staat direct online. Je hoeft dus niet 24 uur te wachten om donaties op te halen. Binnen een paar minuten breng je het al onder de aandacht via social media en WhatsApp.

Verhalen van dieren-actievoerders

Vele dierenliefhebbers zijn een succesvolle campagne gestart!

Er was brand uitgebroken bij het hondenopvangcentrum. De schade was helaas enorm. We kregen vanuit verschillende hoeken hulp aangeboden. Toch dekte dat niet de volledige schade om het opnieuw op te zetten. We zijn toen een crowdfunding gestart en dat ging voorspoedig. Binnen een paar weken hadden we genoeg donaties bij elkaar.

Richard Buitendijk

Met de vaste groep gaan we ook dit jaar weer naar Macedonië. Daar gaan we helpen bij een dierenasiel voor katten in de stad Bitola. Ieder jaar zorgen we voor genoeg kattenvoeding en om dit te kopen zijn we afhankelijk van bedragen van kennissen. We zijn tot nu toe blij met de opbrengsten, fijn dat jullie ook tips delen om meer geld op te halen. 

Eline van Maanen

Ons nichtje heeft een lichamelijke beperking en heeft daarom een hulphond nodig. Vanwege de hoge kosten was het voor haar niet mogelijk om een hond aan te vragen. Vandaar dat ik online geld inzamelde. Via de telefoon heb ik hulp gekregen bij het opzetten van mijn particuliere crowdfunding en het bedrag heb ik bijna bereikt.

Suzanne Graafsma

Wil jij geld inzamelen voor een dier?