Veel donaties voor je 
vereniging of stichting?

  • Ontvang meer geld door je gratis doneerpagina.
  • Binnen 20 seconden doneren via iDEAL.
  • Donateurs krijgen automatisch een bedankmail.
  • Elke maandag de donaties op je rekening.

Krijg automatisch een melding bij elke nieuwe donatie

Geld inzamelen voor jouw vereniging of stichting

Als vereniging of stichting ben je vaak afhankelijk van sponsoren, subsidies of donaties. Hiermee kan je activiteiten organiseren, materialen aanschaffen of het clubhuis onderhouden. Dat kost iedere jaar weer (veel) geld. Het kan ook zijn dat je vrijwilligers een bijdrage wilt geven. Je wilt daarom zoveel mogelijk donaties inzamelen.

 

Op Doneerveilig.nl maak je gratis een doneerpagina voor je vereniging of stichting. Door onze unieke voordelen ontvang je 3x meer donaties dan bijvoorbeeld via de eigen website. Zo kunnen donateurs onder meer anoniem óf met naam doneren.

Voordelen voor jullie stichting of vereniging

Deel nieuwtjes over je
vereniging of stichting

Plaats eenvoudig nieuwtjes bij je doneerpagina. Zo houd je leden en betrokkenen op de hoogte. Zet bijvoorbeeld neer wat je hebt gekocht van de donaties of waar je het voor gebruikt. Dit kan met tekst of beelden.

Transparant: meer geld door een eigen pagina

Je maakt gratis een eigen doneerpagina. Hierop zien donateurs wie al gedoneerd heeft én hoeveel geld ingezameld is. Hierdoor is men sneller geneigd om ook geld te geven. Je kunt de pagina aanvullen met foto's, filmpjes en tekst. 

Automatisch bedanken
na een donatie

Het is belangrijk om de donateur te bedanken voor het geldbedrag. Zo is de kans aanwezig dat diegene in de toekomst nog een donatie doet. De donateur krijgt daarom automatisch een bedankmail. Dat scheelt jullie tijd. 

Handige voordelen om meer geld in te zamelen.

Maak gebruik van deze doneerfuncties voor jouw vereniging of stichting.

Uit onderzoek blijkt dat veel clubs donaties mislopen, omdat leden of betrokkenen persoonlijke gegevens moeten achterlaten. Bij ons kun je zowel met naam als anoniem doneren via iDEAL. Voor de organisatie is de naam dan niet zichtbaar. Het bedrag wel, als iemand anoniem doneert.

Met naam of anoniem doneren

Je vereniging en stichting krijgt een eigen doneer-dashboard. Hier zie je onder meer wie er doneert. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld in ruil voor de donatie een presentje wilt sturen. In je dashboard zie je ook eenvoudig hoeveel je ingezameld hebt én de populairste maand van het jaar.

Altijd inzicht in jullie donaties

Voeg eenvoudig het logo van de vereniging of stichting toe aan je doneerpagina. Hierdoor herkennen leden en andere betrokkenen direct je pagina. Het is ook mogelijk om foto's te plaatsen. Bijvoorbeeld van het clubhuis of als je activiteiten organiseert van de donaties.

Plaats een logo of andere beelden

Meer voordelen van een doneerpagina?