Crowdfunding voor 
particulieren starten?

  • Start gratis je particuliere crowdfunding.
  • Binnen 3 minuten je actie opgezet.
  • Direct geld inzamelen voor jezelf of een ander.
  • Deel je crowdfunding via social media.

Krijg automatisch een melding bij elke nieuwe donatie

Start je eigen particuliere crowdfunding

Je hebt een droom voor ogen. Bijvoorbeeld het maken van een wereldreis. Of je huisdier moet met spoed een behandeling ondergaan. De kosten lopen dan flink op. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om je wens waar te maken. Daarom is het opzetten van een crowdfunding een slim idee. Zo haal je binnen een paar minuten al donaties op. Op Doneerveilig.nl maak je eenvoudig een gratis crowdfunding voor particulieren aan. Dit kan voor jezelf of een ander.

Start direct: voor welk crowdfundingsdoel ga je zelf?

Een wereldreis of operatie voor je huisdier

Een wereldreis brengt een hoop kosten met zich mee, zoals overnachtingen. Of het kan zijn dat je donaties wilt inzamelen voor een dure behandeling van je huisdier.

Medische behandeling of herdenking

Je ondergaat een medische behandeling. Of je wilt een hulphond aanvragen. Om dat te betalen zijn donaties hard nodig. Ook de kosten van een uitvaart kunnen flink oplopen.

Een andere wens uit laten komen voor jezelf of een ander

Of je nu geld wilt inzamelen voor een (woning)brand of voor een kennis die het moeilijk heeft. Op Doneerveilig.nl kun je voor ieder doel een gratis crowdfundingsactie starten.

Hoe begin je met een particuliere crowdfunding?

Bekijk hieronder de stappen!

Maak een account en vertel je verhaal

Maak allereerst een gratis account aan op ons platform. Op Doneerveilig.nl doe je dat binnen 30 seconden. Vervolgens kun je als particulier een eigen crowdfundingpagina maken. Zet daar je verhaal én vertel waarom donateurs je moeten steunen. Het voordeel van ons crowdfundingplatform is, dat je ook beelden kunt toevoegen. Bijvoorbeeld foto’s of een filmpje. Dat zorgt voor meer donaties.

Stap 1

Verspreid de actie verzamel donaties

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk donaties ophalen. Daarom is het belangrijk om je actie te verspreiden. Dit kan op ons platform via handige deelknoppen die bij je crowdfunding staan. Zo breng je familie, vrienden of kennissen direct op de hoogte. Bijvoorbeeld via WhatsApp of social media. Vraag ook aan deze personen om je actie verder te delen. Dat zorgt voor een groter bereik én dus meer donateurs.

Stap 2

Voeg updates toe en bedank donateurs

Het is belangrijk om nieuwtjes te delen met je donateurs, zo betrek je ze bij je actie. Met onze unieke methode doe je dit eenvoudig. Je kunt namelijk een update bij je crowdfundingsactie plaatsen. Heb je bijvoorbeeld een afspraak ingepland voor de medische behandeling? Of heb je al iets gekocht van het geld? Zet dit dan neer. Via een update kun je ook personen bedanken voor hun donatie. 

Stap 3

Wil jij als particulier je droom realiseren?