Gelukt, je actie staat online!

Je kan direct geld inzamelen. Volg onderstaande stappen.

We hebben zojuist e-mail gestuurd met jouw persoonlijke link.

In je mailbox vind je een persoonlijke link van jouw campagne. Je kan direct beginnen met geld inzamelen! Wil je toch nog wat aanpassen? Dan kan je dit gemakkelijk doen. Ga hiervoor naar jouw accountoverzicht en klik op ‘mijn campagne’.

Heb je geen mail ontvangen binnen een paar minuten? Controleer dan je spambox (ongewenste mail). 

Lees de 4 stappen hieronder voor een succesvolle inzamelingsactie.

helpdesk-img
helpdesk-img-2

1. Vul je rekeningnummer in voor de uitbetaling

Op deze pagina (onderin) kan jij je rekeningnummer invullen. Het is belangrijk om dit direct te doen. Zo kunnen we jou op tijd uitbetalen. Elke 2ewerkdag van de maand maken wij het bedrag automatisch over. Ook als je het streefbedrag (helaas) niet haalt.

Let op: het rekeningnummer dient overeen te komen met de tenaamstelling.

2. Deel je actie direct met vrienden, familie en kennissen

Als actievoerder wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen. Op ons platform kan jij daarom je actie eenvoudig delen. Zo breng je de buitenwereld direct op de hoogte. Onderin bij jouw crowdfundingcampagne vind je de buttons om het te delen (zie afbeelding hieronder).

delen op social media

helpdesk-img-2
helpdesk-img-3

3. Haal meer geld op met onze tips

Wist je dat een afbeelding kan helpen bij je crowdfundactie? Of dat jouw werkgever wellicht de actie kan delen in de (maandelijkse) nieuwsbrief? Nog veel meer handige tips vind je in onze blog.

4. Wij helpen je graag

Heb je een vraag over je actie of het gebruik van het platform? Bekijk dan deze pagina voor de 'veelgestelde vragen'. Heb je een andere vraag? Stuur ons dan een berichtje.

helpdesk-img-3