Steun de Gezondheidszorg

Uitbraak Corona virus:

Iedere dag zetten alle zorgmedewerkers zich in om voor uw dierbaren te zorgen.

Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen draaien 24/7 door, alsof het voor ons gewoon een normale werkdag is.

Sinds de uitbraak van het Corona virus lopen wij iedere dag een risico ondanks dat alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen, biedt dat nog geen garantie dat wij deze vreselijke ziekte niet kunnen oplopen.

Iedere dag word gezegt: Als u thuis kunt werken, blijf dan vooral thuis.

Wij lopen iedere dag een risico. Denk aan (ouderen) met een lage weerstand of zwakke mensen met een laag immuunsysteem. Wij hebben niet de keuze om thuis te werken want ja, de zorg is nou eenmaal ons vak waar je voor hebt gekozen. Ja, inderdaad. Wij doen dit beroep met veel liefde, net als iemand die op kantoor werkt maar wij kunnen de mensen die van ons afhankelijk zijn niet op afstand verzorgen.

Eén kuchje waarvan we niet zeker weten of diegene Corona bij zich draagt, kan ons besmetten, waardoor er meer hulpverleners besmet kunnen raken, wij uiteindelijk met te weinig handen aan het bed zullen staan omdat het personeel ziek word en wij niet meer de zorg kunnen bieden die uw dierbare verdiend.  Dat willen wij toch niet?.

Wij krijgen geen risico toeslag terwijl de Gezondheidszorg juist een groot risico is. Ik kom op voor de Gezondheidszorg. Zonder goede hulpverleners zijn we nergens. Vind u dat de werknemers die in de Gezondheidszorg werkzaam zijn meer gewaardeerd moeten worden?, steun ons dan. Alle beetjes helpen en wij blijven ons met hart en ziel inzetten voor uw dierbar(en).

 

 

 

Geen update beschikbaar.
Deel deze actie op social media