Road to Prague

Nadat er al reeds een aantal seizoenen werd gesproken over een onvergetelijke ervaring voor de mannen, en dit middels een internationaal toernooi te doen, is dit seizoen de knoop doorgehakt, en werd er besloten om deel te nemen aan de Prague Strahov Cup.

 

Een toernooi waarbij  ieder jaar zo’n 150 teams naar Praag komen voor de Prague Strahov Cup, is eigenlijk niet zo verwonderlijk. Waarom? Vanwege de geweldige stad en vanwege die internationale competitie. De Prague Strahov Cup is namelijk een prachtig trefpunt voor teams uit oost en west. Voetbalvrienden uit zeker 10 landen treffen elkaar jaarlijks met Pinksteren in een van de mooiste steden van Europa. Dat is pas een sportief feest! Helemaal als het zich afspeelt in een hotspot als Praag. 

Een mooi resultaat halen op dit toernooi is natuurlijk een mooi streven, maar de organisatie vindt vooral het sportieve aspect, als ook teamspirit en respect naar en voor elkaar heel belangrijk.

Omdat wij als leiders en team al een paar jaartjes samen zijn, zijn wij van mening dat dit team daar heel geschikt voor is, en hebben we ons ingeschreven.

 

Wilt u ook een bijdrage leveren, om het voor de spelers en begeleiders een onvergetelijke ervaring van te maken, dan kan dat hier.

Alvast bedankt namens Spelers en Begeleiding Groene Ster JO15-1

 


 

Geen update beschikbaar.
Deel deze actie op social media