onderzoek tegen alvleesklierkanker

Ik vraag dit jaar donaties aan Support Casper voor mijn verjaardag. Ik heb deze organisatie gekozen omdat ik hun missie erg belangrijk vind en persoonlijk raakt. Ik hoop dat je uit mijn naam een bijdrage wilt doen om mijn verjaardag te vieren. Alle beetjes helpen me om mijn doel te bereiken

In Januari 2019 begon mijn vader met gezondheidsklachten, de artsen konden maar niet vinden wat het kon zijn maar de klachten bleven. Naar diverse onderzoeken werd er toch Alvleesklierkanker ontdekt, Kanker? Iets wat nog niet bij ons in de familie voor kwam.

Er werd vanuit gegaan dat mijn vader nog 3 maanden te leven had. Ongeveer 1 maand later moest mijn vader naar de laatste uitputtingsslag de strijd opgeven en is in Mei 2019 overleden aan Alvleesklierkanker.

Missie SupportCapser: Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Wij willen daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar hele nieuwe behandelmethoden. Met uw donatie helpt u ons om dat mogelijk te maken. Alvast Bedankt!!

Geen update beschikbaar.
Deel deze actie op social media