Maak jij mijn droom werkelijkheid?

Help jij mijn droom uit te laten komen?

Voor een verhuizing naar een groter pand heb ik nog een investering nodig. Op dit moment heb ik een leuk pand van 100m2. Nu heb ik een geweldige kans gekregen om te verhuizen naar mijn droompand. Dit pand is ruim 4x zo groot als ik nu heb.

In dit geweldige pand kan ik een team opzetten, mijn diensten uitbreiden en mijn bedrijf nog meer bekendheid geven, maar bovenal mensen helpen met hun huidproblemen. Al vanaf klein meisje droomde ik ervan om een eigen bedrijf te starten. Dat is mij dan ook een aantal jaren geleden gelukt. Gestart vanuit huis op een klein kamertje en elke keer mijn grenzen verlegd en uitgebreid. Op verschillende locaties gewerkt en ruime ervaringen op gedaan.

Uiteindelijk heb ik 4 jaar geleden de start gemaakt om een klein pand te huren. Dit was in het begin een enorme stap om zonder klantenbestand de stap te nemen waarvan je niet weet of het je gaat lukken. Ik heb alles op alles gezet om mijn salon op de kaart te zetten en met succes. Na 3 jaar in Breda alles te hebben opgebouwd moest ik noodgedwongen verhuizen en kwam ik een leuk pandje tegen in Oosterhout. Ook hier heb ik weer keihard moeten knokken om er een succes van te maken. Ook dit is wederom gelukt.

Na jaren van keihard werken en investeren in de juiste apparatuur kwam er een nieuwe vertakking op mijn levenspad: Het droompand! In dit pand kan ik jaren vooruit en kan ik veel meer mensen helpen om van hun onzekerheid af te komen door hun huidproblemen. Ik heb al een gedeelte gespaard en bij elkaar kunnen krijgen via mijn directe omgeving.

Mijn bedrijf heeft een uniek concept in de beautybranche, huidverbetering en wellness. Door de unieke behandelmethodes heb ik al vele cliënten kunnen helpen met een huidprobleem. Door deze kans kan ik nog veel meer mensen helpen met hun huidprobleem door dit bij de kern aan te pakken. Denk ook aan burn-out klachten, stress verminderen en ontspanning. Daarnaast bied ik ook nog een aantal beauty behandelingen aan zoals nagelstyling, permanente make-up, ontharing, wenkbrauwstyling, en pedicure.

Nu heb ik alleen nog een bedrag nodig om mijn droom waar te kunnen maken en zou jullie hulp erg goed kunnen gebruiken.

Love and care,

Mayce

Geen update beschikbaar.
Deel deze actie op social media