Feestweek Opende 2020

Al sinds enige jaren is het draagvlak voor het dorpsfeest in een negatieve spiraal geraakt, daarom gaan Jarnick Gjaltema en Alex Nieuwland de organisatie voor het dorpsfeest van 2020 voor hun rekening nemen en, gaat het vooral anders!

Naast de bands en DJ’s welke voor de vrijdag en zaterdag avond gepland staan willen we verder nog de volgende activiteiten ontplooien: Trekker behendigheid wedstrijd, boomstam duwen (boven een zwembad) zeepvoetbal, groot ballenbak, lasergames, food-plaza, ladies-plaza, dart toernooi, karaoke, troubadoer, verhalenverteller, toneel, pub-quiz en wie weet, nog meer.

Aangezien we geen startkapitaal hebben, doen wij een beroep op onze dorpsgenoten en mensen die ons dorp een warm hart toe dragen om ons financieel te steunen door een eenmalige bijdrage te verstrekken om bovengenoemde te gaan organiseren. Het succes van het dorpsfeest Opende 2020 hangt dus ook grotendeels van u af!!

Mocht de respons van deze actie de behoefte overstijgen? dan zal dit ten gunste komen van de entree kaarten.

We willen vooral weer een leuk dorpsfeest worden met doorlopende activiteiten voor jong en oud, wij gaan ons hier in ieder geval 100% voor inzetten en rekenen op een gulle reactie en bedanken u alvast door het in ons gestelde vertrouwen.

Jarnick en Alex.

Geen update beschikbaar.
Deel deze actie op social media